Restauracja Prime Cut przy ulicy Twardej 18 to nowatorski steak house łączący w sobie nowojorską klasykę z elementami kuchni europejskiej.
Koncept powstał z pasji do prostych, ale przyrządzanych z najlepszej jakości produktów dań, które są gwarancją dobrego smaku. Nad całością czuwa szef kuchni Michał Maj, który znany jest z dbałości o każdy szczegół i zdrowe podejście do kuchni. Menu oparte jest przede wszystkim na najwyższej klasy stekach oraz rybach przyrządzanych na grillu opalanym drewnem, ale znajdziemy w nim również owoce morza, sezonowe warzywa oraz wypiekane na miejscu pieczywo i desery.
Zobacz także Nowe wiosenne menu w Fat Buddha
Prime Cut to nie tylko miejsce na lunch i kolację - dla wielbicieli nocnego weekendowego życia przygotowane zostało specjalne "night menu", funkcjonujące w każdy piątek i sobotę do wczesnych godzin porannych.
Bogata karta wyselekcjonowanych win i koktajli zachwyci niejednego konesera, a elegancki lecz niezobowiązujący wystrój wzorowany na nowojorskich lokalach sprawi, że poczujemy się jak na Manhattanie.
Piękne, oryginalne wnętrze i miła, profesjonalna obsługa stanowią dopełnienie przepysznych dań.
Polecamy!