Pod wspólnym dachem znajdziesz najlepszych drobnych producentów, handlowców i mistrzów sztuki kulinarnej. Czekają na Ciebie restauratorzy i kucharze, piekarze, cukiernicy, drobni wytwórcy i sprzedawcy mięsa, wędlin, wyrobów garmażeryjnych, ryb, owoców morza, serów, win, lodów, słodyczy.
Pojawi się tu pierwszy w Polsce Salon Beefshop.pl oferujący wołowinę kulinarną z własnej hodowli Hereford, kuchnia brazylijska Brasil on the plate, Kiełba w gębie, Warburger, Dogidog, MELT – nowy koncept, w którym będzie można spróbować fondue, kuchnia dla sportowców Run Vegan Cook, Tel Aviv, kuchnia alzacka FLAMM, kuchnia gruzińsko-ukraińska Get man, Krowarzywa, Portugal, kuchnia hiszpańska Fiesta i siesta, cukiernia CONSONNI, Namaste India – kuchnia indyjska, lokal połączony ze sklepem z produktami z Indii, polskie dojrzewające szynki ANCYPO, DESEO, Wine Corner, polskie piwa kraftowe 500 PIW, kuchnia dietetyczna Healthy lifestyle, Bar Mleczny i Akwarium z lodami wegańskimi i naturalnymi.
Od polskiego baru mlecznego do unikalnych konceptów.
Hala Gwardii w weekend otwarcia (29 września - 1 października) powita Cię nie tylko wieloma atrakcjami kulinarnymi, ale także kulturalnymi.
Śledź wydarzenie, aby poznać wszystkich restauratorów oraz dowiedzieć się więcej o produktach, które będą dostępne na targu w Hali Gwardii tutaj.
Piątek i sobota
• Targ - 8.00 -17.00
• Strefa śniadań - 8.00 - 1.00
• Sklepy i strefa gastronomiczna - 11.00 -1.00
• Smak Brasserie - 8.00 - 1.00
Niedziela
• Targ - 9.00 -17.00
• Strefa śniadań - 9.00 - 23.00
• Sklepy i strefa gastronomiczna - 11.00 - 23.00
• Smak Brasserie - 9.00 - 23.00
Do zobaczenia w nowym miejscu spotkań na mapie Warszawy, do zobaczenia w Hali Gwardii.
Foto otwierające: Kinga Jankowska.